Meer informatie over Shops United

Wanneer je over je eigen webshop beschikt, kan het veel tijd in beslag nemen om pakketten naar je klanten te versturen. Ook zijn sommige pakket bezorgdiensten allerminst bevriend met je portemonnee vanwege de hoge tarieven die ze hanteren. Shops United helpt je om je zendingen sneller en goedkoper te regelen en koppelt daarnaast hun verzendsysteem met jouw webshop.

Vervoerders

Via Shops United kun je door meerdere vervoerders je pakketten laten versturen: Budbee, DHL, FedEx Cross Border, Homerr, PostNL, Red je Pakketje en UPS. Het mooie is dat ze door de jaren heen een groot contract hebben opgebouwd met deze aanbieders, zodat je niet hoeft te voldoen aan een minimum aantal pakketten dat je moet versturen. Shops United, samen met de tweeduizend webshop-eigenaars die al van de mogelijkheden hebben geprofiteerd, voldoen namelijk al aan die eisen.

Koppelen webshop

De gratis software van Shops United is zeer gebruiksvriendelijk. In de webapplicatie kun je de webshop die je hebt gemaakt bij aanbieders als Shoppagina koppelen en al je zendingen automatisch laten regelen. Wanneer een klant dan bij jouw webwinkel een bestelling plaatst, worden alle gegevens automatisch verwerkt en hoef je alleen nog maar een label voor het betreffende pakket te printen.

Same Day delivery

Wil je graag dat je klanten vandaag nog hun bestelling binnen krijgen? Met same day delivery kan het. Voor een bedrag vanaf €7,609 per pakket stuur je jouw pakketten naar je klanten toe en komen ze dezelfde dag nog aan! Dit moet je over deze service weten:

  • De maximale gordelomvang van je pakket mag (1 x L + 2 x B + 2 x H in cm): 260 cm zijn
  • Het pakket weegt maximaal 20 kg
  • Bezorging is 5 dagen in de week mogelijk, van maandag t/m vrijdag tussen 17.00 en 22.30 uur
  • Alle pakketten zijn tijdens hun reis te volgen met een Track & Trace nummer
  • Het is ook mogelijk same day brievenbuspakjes te versturen

Meld je direct aan: www.shops-united.nl

AANBIEDING!

Verstuur nu uw pakketten tot 30KG
vanaf slechts € 4,95 per pakket! 

Vraag het vrijblijvend aan:

Klik hier >>

Top 5 aanbieders Nederland
1. Shops United
2. Sendcloud
3. DPD
4. PostNL
5. UPS

 

Top 5 aanbieders buitenland
1. Shops United
2. DPD
3. DHL Parcel
4. PostNL
5. UPS